Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Kuluban Jepara - gekruide groenten en fruit uit Jepara

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kuluban Jepara
gekruide groenten en fruit uit Jepara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr nangka (jackfruit)
5 stuks kacang pangjang (kouseband)
50 gr tauge
4 peteh bonen
50 gr kouseband blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
4 teentjes knoflook
1/2 theel trassi bakar
1/4 teehl zout
1 cm kencur
2 jeruk purut blaadjes
150 gr kokos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de nagka, de kouseband en het blad in stukjes en kook deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Stoom dit voor 30 minuten. Meng dit met de groenten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 278 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660