Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Bla-o Gang-Luang - tonijn curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bla-o Gang-Luang
tonijn curry

Ingrediënten:
900 gr tonijn
1,5 eetl gele curry pasta
3 eetl asem
4 eetl vissaus
1 eetl palmsuiker
100 gr gesneden bambu scheuten
500 ml water
 
Bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de curry pasta toe en breng het zachtjes aan de kook. Snijd de vis in dikke plakken en voeg dit toe en kook het voor 5 minuten. Meng de asem, de vissaus, de palmsuiker en de bambu toe en roer voorzichtig totdat het is opgelost. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 243 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200