logo

Recente Reacties

Aardappelcurry
Benodigdheden:
400 gr vastkokende aardappelen
1 courgette
2 sjalotten
2 eetl olie
1 eetl grove mosterd
1 eetl kerriepoeder
2 theel currypoeder
2 rawits
1 theel gula jawa
1 limoen (sap)
100 ml kippenbouillon (zie recept)

garnering:
2 takjes koriander

Bereiding:
Snijd de aardappel in blokjes en kook ze in een pan met water in 15 minuten beetgaar. Snijd de courgette in kleine blokjes en blancheer deze voor 1 minuut. Snijd de sjalotten en de rawits fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten en de rawits voor 3 minuten. Vervolgens de aardappel en de courgette toevoegen en nog 5 minuten meebakken. Voeg dan de kerrie, de curry en de moster toe en bak dit nog 1 minuut. Dan de bouillon, de suiker en het limoensap toevoegen en zachtjes laten stoven. Garneer met fijngesneden koriander.

Raita:
Salade van kleine blokjes komkommer, dunne reepjes tomaat en in ringetjes rode lombok, aangemaakt met zout naar smaak en azijn. Naar eigen smaak te maken.

Add comment

Submit

who is online

We have 135 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997543