banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Kare Kembang Kol - curry van bloemkool met kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Kembang Kol
curry van bloemkool met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
10 kippenvleugeltjes
2 sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
1500 ml kokosmlek
5 theel palmsuiker
2 eetl zout
1 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemirinoten
2 theel ketumbar
3 cm kunyit
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze mee totdat de kleur verandert. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de palmsuiker, het zout, het asamwater en de bloemkool toevoegen enkook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979073