Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Kare Kembang Kol - curry van bloemkool met kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kare Kembang Kol
curry van bloemkool met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr bloemkool
10 kippenvleugeltjes
2 sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
1500 ml kokosmlek
5 theel palmsuiker
2 eetl zout
1 eetl asamwater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemirinoten
2 theel ketumbar
3 cm kunyit
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze mee totdat de kleur verandert. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de palmsuiker, het zout, het asamwater en de bloemkool toevoegen enkook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812422