banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kare Buncis - sperziebonen in romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Buncis
sperziebonen in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sperziebonen
100 gr wortelen
100 gr aardappelen
2 salam blaadjes
800 ml kokosmelk
2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
3 rode rawits
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 rode lomboks
2 cm kunyit
1 cm jahe
3 kemiri npten
1 theel trassi
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes, de wortels julliene en de aardappelen in blokjes. Snijd de rawits doormidden. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam voor 4 minuten. Voeg de aardappelen, de boontjes en de wortelen toe en meng alles goed. Bak nog voor 3 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens het zout de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel gaar. Dan de rawits toevoegen en kook het geheel nog voor 1 minuut. Dan serveren.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 300 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585405