banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Nasi Goreng Peteh - gebakken rijst met peteh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Peteh
gebakken rijst met peteh
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
750 gram rijst (gekookt)
15 petehbonen
6 sjalotten
5 rode lomboks
5 eetl olie
5 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
2 koolbladeren
1 tomaat
1 eetl emping
1 ui
1,5 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de knoflook, de trassie fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe 3 minuten. Voeg dan de petehbonen en de ketjap toe. Bak nog 2 minuten en voeg dan de rijst toe en bak dit onder voortdurend omscheppen goed door en heet.
Garneer met bawang goreng, gesneden koolbladeren, partjes tomaat en emping.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38214027