1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Goreng Peteh
gebakken rijst met peteh
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
750 gram rijst (gekookt)
15 petehbonen
6 sjalotten
5 rode lomboks
5 eetl olie
5 teentjes knoflook
3 eetl ketjap manis
2 koolbladeren
1 tomaat
1 eetl emping
1 ui
1,5 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de lomboks, de knoflook, de trassie fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe 3 minuten. Voeg dan de petehbonen en de ketjap toe. Bak nog 2 minuten en voeg dan de rijst toe en bak dit onder voortdurend omscheppen goed door en heet.
Garneer met bawang goreng, gesneden koolbladeren, partjes tomaat en emping.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878