banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur tumis katjang pandjang - kouseband met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur tumis katjang pandjang
kouseband met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten
1500 ml water
250 gr varkensvlees
50 gr garnalen
500 gr kouseband
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trassi
3 cm laos, gekneusd
1/4 theel nootmuskaat
zout naar smaak
1 rode lombok
3 salam blaadjes
225 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de kouseband in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit het water met het vlees, de nootmuskaat, de salam, het zout en de peper en laat dit 45 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de kouseband toe en stoof dit nog 5 minuten.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassie voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut. Voeg dit alles dan met de kokosmelk bij de bouillon en laat dit nog een aantal minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668975