banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Sayur tumis katjang pandjang - kouseband met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur tumis katjang pandjang
kouseband met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten
1500 ml water
250 gr varkensvlees
50 gr garnalen
500 gr kouseband
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trassi
3 cm laos, gekneusd
1/4 theel nootmuskaat
zout naar smaak
1 rode lombok
3 salam blaadjes
225 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de kouseband in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit het water met het vlees, de nootmuskaat, de salam, het zout en de peper en laat dit 45 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de kouseband toe en stoof dit nog 5 minuten.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassie voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut. Voeg dit alles dan met de kokosmelk bij de bouillon en laat dit nog een aantal minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 258 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38881276