banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayur tumis katjang pandjang - kouseband met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur tumis katjang pandjang
kouseband met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten
1500 ml water
250 gr varkensvlees
50 gr garnalen
500 gr kouseband
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel trassi
3 cm laos, gekneusd
1/4 theel nootmuskaat
zout naar smaak
1 rode lombok
3 salam blaadjes
225 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de kouseband in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit het water met het vlees, de nootmuskaat, de salam, het zout en de peper en laat dit 45 minuten zachtjes stoven. Voeg dan de kouseband toe en stoof dit nog 5 minuten.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassie voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak dit nog 1 minuut. Voeg dit alles dan met de kokosmelk bij de bouillon en laat dit nog een aantal minuten zachtjes stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983405