banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Jerbung Kalasan - gegrilde gekruide garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Jerbung Kalasan
gegrilde gekruide garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr udang jerbung / banana shrimp / gamba's of tijgergarnalen
200 ml kokoswater
1 theel citroensap
1 1/2 theel zout
1 sereh/citroengras
1 cm laos
2 salam blaadjes
1 eetl palsmuiker
100 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1/6 theel jinten
3 kemiri noten
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het citroensap en 1/2 theel zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de laos, de sereh, de salam, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook en haal van het vuur. Voeg de garnalen toe en laat dit enminste 45 minuten marineren.
Rijd de garnalen aan spiesjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje gaan en bruin en besprenkel deze regematig met de marinade tijdens het roosteren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 318 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976