1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Jerbung Kalasan
gegrilde gekruide garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr udang jerbung / banana shrimp / gamba's of tijgergarnalen
200 ml kokoswater
1 theel citroensap
1 1/2 theel zout
1 sereh/citroengras
1 cm laos
2 salam blaadjes
1 eetl palsmuiker
100 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1/6 theel jinten
3 kemiri noten
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het citroensap en 1/2 theel zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de laos, de sereh, de salam, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook en haal van het vuur. Voeg de garnalen toe en laat dit enminste 45 minuten marineren.
Rijd de garnalen aan spiesjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje gaan en bruin en besprenkel deze regematig met de marinade tijdens het roosteren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 451 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449