1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Jerbung Kalasan
gegrilde gekruide garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr udang jerbung / banana shrimp / gamba's of tijgergarnalen
200 ml kokoswater
1 theel citroensap
1 1/2 theel zout
1 sereh/citroengras
1 cm laos
2 salam blaadjes
1 eetl palsmuiker
100 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1/6 theel jinten
3 kemiri noten
1/2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het citroensap en 1/2 theel zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de bumbu, de laos, de sereh, de salam, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Dan de kokosmelk toevoegen en breng aan de kook en haal van het vuur. Voeg de garnalen toe en laat dit enminste 45 minuten marineren.
Rijd de garnalen aan spiesjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje gaan en bruin en besprenkel deze regematig met de marinade tijdens het roosteren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36087129