banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Bassak Bulgogi 바싹불고기 - krokant gebakken gemarineerd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bassak Bulgogi 바싹불고기
krokant gebakken gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees (entrecote)
1 lente-ui
4 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn, mirin
3 eetl palmsuiker
6 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl sesamolie
2 eetl sesamzaad, geroosterd
1 theel peper
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken. Plet het vlees en snijd het daarna in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de lente-ui fijn.
Meng alle ingrediënten, behalve de olie, goed door elkaar en kneed het voor 3 minuten. Laat het daarna 20 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees op hoog vuur voor 2 minuten en draai het daarna om en bak het nog voor 1 minuut. Serveer als het vlees gekarameliseerd is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 207 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38353461