Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bassak Bulgogi 바싹불고기 - krokant gebakken gemarineerd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bassak Bulgogi 바싹불고기
krokant gebakken gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
450 gr rundvlees (entrecote)
1 lente-ui
4 eetl oestersaus
1 eetl rijstwijn, mirin
3 eetl palmsuiker
6 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl sesamolie
2 eetl sesamzaad, geroosterd
1 theel peper
2 eetl olie

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakken. Plet het vlees en snijd het daarna in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe. Snijd de lente-ui fijn.
Meng alle ingrediënten, behalve de olie, goed door elkaar en kneed het voor 3 minuten. Laat het daarna 20 minuten marineren.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees op hoog vuur voor 2 minuten en draai het daarna om en bak het nog voor 1 minuut. Serveer als het vlees gekarameliseerd is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 215 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857