banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Buldak 불닭 - hete en pittige kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Buldak 불닭
hete en pittige kip

Ingrediënten:
6 drumsticks
2 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
1 eetl mul yut / maisstroop (anders honing)
2 eetl cheong ju / rijstwijn (anders sake)
1 groene ui stengel
1 theel sasam zaad
1/2 theel peper
olie
 
Ingrediënten marinade:
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
2 jalapenos
125 gr koreaanse/aziatische peer
1/2 sjalot
4 teentjes knoflook
2 eetl kecap
1 theel mosterd
1 eetl sesamolie
1 eetl mul yut (anders honing)
1 eetl palmsuiker
 
Bereiding:
Ontbeen de drumsticks en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een pasta.Meng de kip met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en bak de kip vrijwel gaar. Meng dit met de kecap, de palmsuiker, de mul yut, de cheong ju en de peper. Voeg wat olie toe aan de pan en bak de kip voor 4 minuten. Bestrooi de kip met de sesam zaad en de fijngehakte ui stengel en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39790339