Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Buldak 불닭 - hete en pittige kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buldak 불닭
hete en pittige kip

Ingrediënten:
6 drumsticks
2 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
1 eetl mul yut / maisstroop (anders honing)
2 eetl cheong ju / rijstwijn (anders sake)
1 groene ui stengel
1 theel sasam zaad
1/2 theel peper
olie
 
Ingrediënten marinade:
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
2 jalapenos
125 gr koreaanse/aziatische peer
1/2 sjalot
4 teentjes knoflook
2 eetl kecap
1 theel mosterd
1 eetl sesamolie
1 eetl mul yut (anders honing)
1 eetl palmsuiker
 
Bereiding:
Ontbeen de drumsticks en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de marinade fijn tot een pasta.Meng de kip met de marinade en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit een pan en bak de kip vrijwel gaar. Meng dit met de kecap, de palmsuiker, de mul yut, de cheong ju en de peper. Voeg wat olie toe aan de pan en bak de kip voor 4 minuten. Bestrooi de kip met de sesam zaad en de fijngehakte ui stengel en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022801