logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Babi Rebung
varkensvlees met bamboe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr hamlappen
240 gr rebung
4 eetl ketjap manis
2 eetl rijstwijn
2 eetl maizena
2 eetl water
6 eetl olie
2 sjalotten
2 eetl gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in smalle repen en de rebung in dunne reepjes. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Meng 2 eetl ketjap met de rijstwijn, het water en de maizena tot een papje en meng dit met het vlees. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees goudbruin. Voeg dan de rebung, de suiker en de ketjap toe en laats dit nog kort gaar sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176637