banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Babi Rempah - varkensvlees in rode wijnsaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Babi Rempah
varkensvlees in rode wijnsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr varkensvlees
1000 ml water
4 shiitakes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 eetl xiao xing wijn
½ steranijs
1 kruidnagel
peper, zout en nootmuskaat naar smaak
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, snijd de shiitake in stukjes en de jahe in plakjes. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat het sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is. Schep het vlees uit de pan en laat de bouillon indikken totdat 500ml over is.
Verhit in een pak de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg dit toe aan de bouillon. Dan alle ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles goed doortrokken is van de smaak en het vlees gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38237359