Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Babi Rempah - varkensvlees in rode wijnsaus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Babi Rempah
varkensvlees in rode wijnsaus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr varkensvlees
1000 ml water
4 shiitakes
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 eetl kecap manis
1 eetl xiao xing wijn
½ steranijs
1 kruidnagel
peper, zout en nootmuskaat naar smaak
1 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, snijd de shiitake in stukjes en de jahe in plakjes. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe en laat het sudderen totdat het vlees vrijwel gaar is. Schep het vlees uit de pan en laat de bouillon indikken totdat 500ml over is.
Verhit in een pak de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten en voeg dit toe aan de bouillon. Dan alle ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles goed doortrokken is van de smaak en het vlees gaar is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492