banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Babi Pongteh - varkensbuik in een saus van tauco
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Pongteh
varkensbuik in een saus van tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr pork belly / varkensbuik
6 shi-take
5 sjalotjes
11 teentjes knoflook
1 kaneelstokje, 8 cm
2 eetl tauco
2 theel kecap manis
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
150 ml water
water
6 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 3 cm dikke plakjes. Week de shi-take eerst voor 30 minuten in water, laat uitlekken en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de sjalotjes en 5 teentjes knoflook tot een grove pasta. Meng de tauco met de kecap, het zout en de palmsuiker.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de kaneel voor 4 minuten. Voeg dan het tauco mengsel toe en bak dit al roerend voor 30 seconden. Dan het vlees en het water toevoegen en bak dit todat het vocht vrijwel is verdwenen.
Voeg dan zoveel water toe dat het vlees net onder staat en breng aan de kook voor 5 minuten. Dan de overige knoflook en de shi-take toevoegen en meng goed. Laat het geheel 90 minuten zachtjes afgesloten sudderen totdat het geheel gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38044429