1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

rosa
Het recept goed bewaren.
Pisang rai - Gestoofde Banaan in Joomla Article
R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Babi Pongteh
varkensbuik in een saus van tauco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr pork belly / varkensbuik
6 shi-take
5 sjalotjes
11 teentjes knoflook
1 kaneelstokje, 8 cm
2 eetl tauco
2 theel kecap manis
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
150 ml water
water
6 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 3 cm dikke plakjes. Week de shi-take eerst voor 30 minuten in water, laat uitlekken en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de sjalotjes en 5 teentjes knoflook tot een grove pasta. Meng de tauco met de kecap, het zout en de palmsuiker.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de kaneel voor 4 minuten. Voeg dan het tauco mengsel toe en bak dit al roerend voor 30 seconden. Dan het vlees en het water toevoegen en bak dit todat het vocht vrijwel is verdwenen.
Voeg dan zoveel water toe dat het vlees net onder staat en breng aan de kook voor 5 minuten. Dan de overige knoflook en de shi-take toevoegen en meng goed. Laat het geheel 90 minuten zachtjes afgesloten sudderen totdat het geheel gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34430697