zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Kentang Petai - gebakken aardappelen met petai/peteh bonen
- Krengsengan 2 - pittig lamsvlees
- Pepes Tahu Jamur - Gestoomd tahu met paddenstoelen
- Sambal Pelecing
- Mu Pad Prick Gang Dang - varkensvlees met rode curry
- Bistik Jawa - Biefstuk met saus
- Pantolo tandua kayu - krabbetjes met cassaveblad en prei
- Ayam Putih
- Sambal Goreng Pedas - pittig gebakken boontjes
- Pepes ikan patin Palembang - gestoomde gegrilde meerval
Piendang Kunyit - rundvlees in saus


Piendang Kunyit
rundvlees in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr runderpoulet
300 ml water
5 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
3 cm laos, gekneusd
2 rode lomboks
2 salam blaadjes
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in een paar stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg alle ingrediënten toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is
rundvlees in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr runderpoulet
300 ml water
5 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
3 cm laos, gekneusd
2 rode lomboks
2 salam blaadjes
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in een paar stukken. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg alle ingrediënten toe. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.