banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pindang cemplung - Friszure runderstoof
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang cemplung
Friszure runderstoof
bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees
250 gr runderribbetjes
2000 ml water
8 sjalotjes
6 rode lomboks
3 groene tomaten
4 cm kunyit (kurkuma)
5 cm laos
4 salam blaadjes
5 eetl. ketjap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Kook het vlees in 1 uur gaar met het water en snijd het dan in stukjes. Doe het vlees weer terug in de pan. Rooster de sjalotten, de lomboks, de tomaten, de kunyit en de laos boven een houtskoolvuurtje voor 2 minuten. Kneus dan de laos en de kunyit en snijd het overige in grove stukken. Voeg dit alles met de ketjap en de salam bij het vlees en laat dit nog 30 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 321 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564836