Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
rode currypasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
rode currypasta
basis curry
ingrediënten:
11 rode rawits
4 eetl. knooflook, fijngehakt
3 eetl. sjalotten, fijngehakt
50 gr. gember, fijngehakt
1 serehstengel, fijngehakt
1 theel. Ginseng, fijngehakt
1/2 theel. trassie
1 theel. kaffir limoenschil, fijngehakt
1 theel. ketoembar

bereiding:
wrijf of maal alle ingrediënten tot een boemboe (pasta)
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 247 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109974