logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Raita
Komkommer-tomaat
Ingrediënten:
500 ml yoghurt
1/2 komkommer
2 tomaten
1 rode ui
1 groene rawit
3 eetl koriander
1 teentje knoflook
1 eetl limoensap
1/2 theel komijn
zout en peper naar smaak

Bereiding:
Verwijder de zaadjes van de komkommer en snijd deze in kleine blokjes evenals de ontvelde tomaten. Snijd de ui en de rawit fijn. Pers de knoflook uit en hak de koriander fijn. Laat de yoghurt voor 2 uur uitlekken en meng deze daarna met de overige ingrediënten en serveer

Add comment

Submit

who is online

We have 133 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154179