Komkommer-tomaat
Ingrediënten:
500 ml yoghurt
1/2 komkommer
2 tomaten
1 rode ui
1 groene rawit
3 eetl koriander
1 teentje knoflook
1 eetl limoensap
1/2 theel komijn
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Verwijder de zaadjes van de komkommer en snijd deze in kleine blokjes evenals de ontvelde tomaten. Snijd de ui en de rawit fijn. Pers de knoflook uit en hak de koriander fijn. Laat de yoghurt voor 2 uur uitlekken en meng deze daarna met de overige ingrediënten en serveer
500 ml yoghurt
1/2 komkommer
2 tomaten
1 rode ui
1 groene rawit
3 eetl koriander
1 teentje knoflook
1 eetl limoensap
1/2 theel komijn
zout en peper naar smaak
Bereiding:
Verwijder de zaadjes van de komkommer en snijd deze in kleine blokjes evenals de ontvelde tomaten. Snijd de ui en de rawit fijn. Pers de knoflook uit en hak de koriander fijn. Laat de yoghurt voor 2 uur uitlekken en meng deze daarna met de overige ingrediënten en serveer