banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Phad mie
geroerbakte mie
ingrediënten:
100 g eiermie
2 grote garnalen
2 inktvissen
4 bosuien
3 gedroogde paddestoelen
150 ml kippenbouillon
3 eetl olie
2 eetl knoflook
3 eetl oestersaus,
1 eetl rijstwijn
2 eetl lichte sojasaus,
1 theel zout,
2 theel witte peper,

Bereiding:
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing en laat het goed uitlekken. Snijd vervolgens de garnalen in de lengte door midden en verwijder de zwarte "draad". Snijd de inktvissen in stukken. Snijd vervolgens de bosuitjes in 4cm lange stukken. Week de paddenstoelen met wat bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen en inktvis tot ze verkleuren. Voeg dan de paddestoelen met een beetje van de bouillon toe en bak dit 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten behalve de bouillon toe en bak alles 3 minuten. Als het gerecht aan de bodem dreigt te plakken steeds een beetje bouillon toevoegen.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36637894