Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Phad mie - geroerbakte mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Phad mie
geroerbakte mie
ingrediënten:
100 g eiermie
2 grote garnalen
2 inktvissen
4 bosuien
3 gedroogde paddestoelen
150 ml kippenbouillon
3 eetl olie
2 eetl knoflook
3 eetl oestersaus,
1 eetl rijstwijn
2 eetl lichte sojasaus,
1 theel zout,
2 theel witte peper,

Bereiding:
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing en laat het goed uitlekken. Snijd vervolgens de garnalen in de lengte door midden en verwijder de zwarte "draad". Snijd de inktvissen in stukken. Snijd vervolgens de bosuitjes in 4cm lange stukken. Week de paddenstoelen met wat bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen en inktvis tot ze verkleuren. Voeg dan de paddestoelen met een beetje van de bouillon toe en bak dit 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten behalve de bouillon toe en bak alles 3 minuten. Als het gerecht aan de bodem dreigt te plakken steeds een beetje bouillon toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673