banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Phad mie - geroerbakte mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Phad mie
geroerbakte mie
ingrediënten:
100 g eiermie
2 grote garnalen
2 inktvissen
4 bosuien
3 gedroogde paddestoelen
150 ml kippenbouillon
3 eetl olie
2 eetl knoflook
3 eetl oestersaus,
1 eetl rijstwijn
2 eetl lichte sojasaus,
1 theel zout,
2 theel witte peper,

Bereiding:
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing en laat het goed uitlekken. Snijd vervolgens de garnalen in de lengte door midden en verwijder de zwarte "draad". Snijd de inktvissen in stukken. Snijd vervolgens de bosuitjes in 4cm lange stukken. Week de paddenstoelen met wat bouillon.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de garnalen en inktvis tot ze verkleuren. Voeg dan de paddestoelen met een beetje van de bouillon toe en bak dit 1 minuut. Voeg de overige ingrediënten behalve de bouillon toe en bak alles 3 minuten. Als het gerecht aan de bodem dreigt te plakken steeds een beetje bouillon toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40675067