banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Phàd thai - roerbak van eiernoedels
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Phàd thai
roerbak van eiernoedels
ingrediënten:
125 gr tahu/tofu
25 gr rode rawits
250 ml olie
25 gr gedroogde garnalen
2 eieren
1 bosje bieslook,
100 gr taugé,
100 gr brede eiermie
100 ml kippenbouillon,
30 gr gezouten kool
4 theel vissaus (nam pla)
2 eetl azijn,
5 theel chilipoeder,
sap van 1 limoen,
25 gr geroosterde pinda's,

bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit 200 ml olie in een wok/wadjan en frituur de tahublokjes. Schep uit de wok/wadjan en laat de tahu uitlekken. Snijd daarna de rawits fijn. Verhit in de wok/wadjan 50 ml olie en frituur daarin de garnalen, schep deze daarna uit en laat uitlekken.
Klop vervolgens de eieren los en laat deze zachtjes op laag vuur in een pannetje stollen.
Verhit de olie in de wok/wadjan en voeg daaran toe en mie en de bouillon. Laat het geheel bakken/stoven totdat de mie bijna gaar is. Voeg dan de chilipoeder, de tahu, de garnalen, de gezouten kool, de vissaus, de azijn en de fijngesneden rawits toe en bak alles nog 1 minuut. Voeg dan het eiermengsel, de taugé, de in stukjes geknipte bieslook en het limoensap toe en bak alle nog voor 1 minuut.
Bestrooi de mie met pinda's en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291321