zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Acar Lombok - atjar van spaanse pepers
- Udang Masak Tauco - garnalen in pittige saus
- Nasi Gurih - geurige rijst
- Ukut urab - gemengde groenten met geraspte kokos
- Kra Dook Nu Yang - Geroosterde ribbetjes
- Asinan keluak - Zoetzuur van kluwek
- Gang Luang Gung - Gele curry garnalen soep
- Sambal Matang Rebon - pittige sambal met gedroogd vis
- Gyeranjjim - eiergerecht (banchan)
- Gulai Kepala Ikan - curry van vissenkop
Pagoderijst


Pagoderijst
Ingrediënten:
225 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl lichte sojasaus
2 cm verse gember
100 gr rijst
klontje boter
10 cm witte rammenas
4 lampionkersjes
Bereiding:
Breng de bouillon met de gember en de sojasaus aan de kook. Voeg dan de rijst toe en kook de rijst gaar. Meng het klontje boter er doorheen en verwijder de gember. Rasp de geschilde ramanas en druk vis een keukendoek het meeste vocht eruit. Leg een laagje ramanas in een kommetje en schep daar de rijst kegelvorming over. Garneer met ramanas en een opengeplooide lampionkers. Herhaal dit 3 maal.
Ingrediënten:
225 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl lichte sojasaus
2 cm verse gember
100 gr rijst
klontje boter
10 cm witte rammenas
4 lampionkersjes
Bereiding:
Breng de bouillon met de gember en de sojasaus aan de kook. Voeg dan de rijst toe en kook de rijst gaar. Meng het klontje boter er doorheen en verwijder de gember. Rasp de geschilde ramanas en druk vis een keukendoek het meeste vocht eruit. Leg een laagje ramanas in een kommetje en schep daar de rijst kegelvorming over. Garneer met ramanas en een opengeplooide lampionkers. Herhaal dit 3 maal.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.