Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pagoderijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pagoderijst

Ingrediënten:
225 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl lichte sojasaus
2 cm verse gember
100 gr rijst
klontje boter
10 cm witte rammenas
4 lampionkersjes

Bereiding:
Breng de bouillon met de gember en de sojasaus aan de kook. Voeg dan de rijst toe en kook de rijst gaar. Meng het klontje boter er doorheen en verwijder de gember. Rasp de geschilde ramanas en druk vis een keukendoek het meeste vocht eruit. Leg een laagje ramanas in een kommetje en schep daar de rijst kegelvorming over. Garneer met ramanas en een opengeplooide lampionkers. Herhaal dit 3 maal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024