Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pagoderijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pagoderijst

Ingrediënten:
225 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl lichte sojasaus
2 cm verse gember
100 gr rijst
klontje boter
10 cm witte rammenas
4 lampionkersjes

Bereiding:
Breng de bouillon met de gember en de sojasaus aan de kook. Voeg dan de rijst toe en kook de rijst gaar. Meng het klontje boter er doorheen en verwijder de gember. Rasp de geschilde ramanas en druk vis een keukendoek het meeste vocht eruit. Leg een laagje ramanas in een kommetje en schep daar de rijst kegelvorming over. Garneer met ramanas en een opengeplooide lampionkers. Herhaal dit 3 maal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622