banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Pad Thai 2 - Roergebakken thaise mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pad Thai 2
Roergebakken thaise mie
ingrediënten
250 gr Thaise rijstmie
3 eetl olie
5 teentjes knoflook, fijngehakt
4 eetls gedroogde garnalen
4 eetl vissaus (Nam Pla)
60 gr gula jawa (palmsuiker)
2 eetl asem
1 eetl paprikapoeder
75 gr gebakken tofu
2 eetl koolraap
1 losgeklopt ei
4 eetl fijngeknipte bieslook
60 gr geroosterde pinda's
100 gr taugé
1 limoen

Bereiding:
Week de rijstmie voor 30 minuten in koud water en laat het dan uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie em fruit hierin de garnalen en de knoflook. Voeg dan de mie toe en bak dit totdat de mie doorzichtig is geworden.
Voeg vervolgens de gula jawa, de asem, de vissaus en het paprikapoeder toe en bak dit kort op. Dan de tahu, de koolraap en het ei toevoegen en alles goed roeren. Bak dit totdat het ei gestold is en al het vocht is verdampt. Dan de bieslook, de taugé en de pinda's er door heen mengen en nog even laten bakken.
Garneer het gerecht met limoenpartjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38886426