Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Aeb Pla - geroosterde vis met curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Aeb Pla
geroosterde vis met curry

ingrediënten:
1000 gr witvis
1 serehstengel
6 rode uien
3 teentjes knoflook
9 cm kunyit wortel
12 gedroogde thai chilipepers
3 groene lomboks
1 theel zout
10 jeruk purut blaadjes
12 thai basilicum blaadjes
1 limoen
bananen blad
biteng
 
bereiding:
Week de chili pepers eerst in water. Wrijf of maal de uien, knoflook, kunyitwortel, chilipepers, lomboks en het zout fijn tot een pasta.Snijd de jeruk purut blaadjes zeer fijn en meng dit door de pasta. Snijd de vis in stukken (zonder graat) en meng deze door de pasta. Verpak 4-6 stukken vis met wat basicicum blaadjes en wat limoensap in een bananenblad en maak deze vast met de biteng. Rooster de pakketjes langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 30 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025169