Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Aeb Pla - geroosterde vis met curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Aeb Pla
geroosterde vis met curry

ingrediënten:
1000 gr witvis
1 serehstengel
6 rode uien
3 teentjes knoflook
9 cm kunyit wortel
12 gedroogde thai chilipepers
3 groene lomboks
1 theel zout
10 jeruk purut blaadjes
12 thai basilicum blaadjes
1 limoen
bananen blad
biteng
 
bereiding:
Week de chili pepers eerst in water. Wrijf of maal de uien, knoflook, kunyitwortel, chilipepers, lomboks en het zout fijn tot een pasta.Snijd de jeruk purut blaadjes zeer fijn en meng dit door de pasta. Snijd de vis in stukken (zonder graat) en meng deze door de pasta. Verpak 4-6 stukken vis met wat basicicum blaadjes en wat limoensap in een bananenblad en maak deze vast met de biteng. Rooster de pakketjes langzaam gaar boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264718