banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 16 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Daging Gulung
smoor van opgerold rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundvlees
2 eetl olie
400 ml water of runderbouillon
5 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
2 salam blad

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel peper
1 theel zout
4 kemiri noten
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en rol deze op enbind dze vast met keukengaren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe. Bak het vlees halfgaar en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu toe en fruit dit voor 3 minuten.
Voeg dan het water of bouillon toe, de kecaps en de salam en meng goed. Voeg het vlees toe en kook dit op laag vuur gaar.

genoeg voor 2 porties en lekker bij rijst.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36337773