1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Daging Gulung
smoor van opgerold rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rundvlees
2 eetl olie
400 ml water of runderbouillon
5 eetl kecap manis
1 eetl kecap asin
2 salam blad

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel peper
1 theel zout
4 kemiri noten
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en rol deze op enbind dze vast met keukengaren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en voeg het vlees toe. Bak het vlees halfgaar en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu toe en fruit dit voor 3 minuten.
Voeg dan het water of bouillon toe, de kecaps en de salam en meng goed. Voeg het vlees toe en kook dit op laag vuur gaar.

genoeg voor 2 porties en lekker bij rijst.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538