banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Semur Daging Giling - smoor van gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Daging Giling
smoor van gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundergehakt
1/2 theel zout
1/4 theel nootmuskaat
1 ui
2 cm jahe
4 kruidnagels
1 tomaat
450 ml water
2 eetl kecap manis
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/2 theel peper
3 kemiri noten
1/4 nootmuskaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng het gehakt met het zout, de peper en de nootmuskaat en vorm hiervan balletjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de bumbu, de jahe, de kruidnagels en de tomaat voor 5 minuten. Voeg dan het water en de kecap toe en breng het al roerend aan de kook.
Dan de balletjes toevoegen en kook op laag vuur totdat deze gaar zijn geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 388 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558843