banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Buchu Namul - bieslook salade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buchu Namul 
bieslook salade

ingrediënten:
300 gr knoflookbieslook (chinese bieslook, kucai)
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 theel oja suas
1 theel ansjovis vissaus
1/2 theel zout
1 theel sesam olie
3 teentjes knoflook
1 lenteuitjes
1/2 theel sesam zaad
 
bereiding:
Snijd de wortels van de bieslook en was de bieslook daarna goed en laat deze uitlekken. Snijd de bieslook daarna in 5 cm lange stukken. Hak de knoflook en de lenteui fijn. Meng de knoflook, de lenteui, de gochugaru, de soja saus, de ansjovis saus, het zout, de sesam olie en het sesamzaad door elkaar en schep deze door de bieslook.
Serveer als banchan.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 286 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324425