Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Buchu Namul - bieslook salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buchu Namul 
bieslook salade

ingrediënten:
300 gr knoflookbieslook (chinese bieslook, kucai)
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 theel oja suas
1 theel ansjovis vissaus
1/2 theel zout
1 theel sesam olie
3 teentjes knoflook
1 lenteuitjes
1/2 theel sesam zaad
 
bereiding:
Snijd de wortels van de bieslook en was de bieslook daarna goed en laat deze uitlekken. Snijd de bieslook daarna in 5 cm lange stukken. Hak de knoflook en de lenteui fijn. Meng de knoflook, de lenteui, de gochugaru, de soja saus, de ansjovis saus, het zout, de sesam olie en het sesamzaad door elkaar en schep deze door de bieslook.
Serveer als banchan.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261520