Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Buchu Namul - bieslook salade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buchu Namul 
bieslook salade

ingrediënten:
300 gr knoflookbieslook (chinese bieslook, kucai)
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 theel oja suas
1 theel ansjovis vissaus
1/2 theel zout
1 theel sesam olie
3 teentjes knoflook
1 lenteuitjes
1/2 theel sesam zaad
 
bereiding:
Snijd de wortels van de bieslook en was de bieslook daarna goed en laat deze uitlekken. Snijd de bieslook daarna in 5 cm lange stukken. Hak de knoflook en de lenteui fijn. Meng de knoflook, de lenteui, de gochugaru, de soja saus, de ansjovis saus, het zout, de sesam olie en het sesamzaad door elkaar en schep deze door de bieslook.
Serveer als banchan.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181854