Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Brambang - atjar ui

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Acar Brambang
atjar ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tomaten
3 uien
3 teentjes knoflook
1 takje basilicum
4 eetl. olie

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
950 gr zilveruitjes
100 gr rozijnen
250 ml azijn
125 ml. olie
3 eetl. suiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien grof en de sjalotten fijn. Verhit een wok/wadjan en kook de ingrediënten voor de saus voor 30 minuten. Wrijf de ingrediënten daarna door een zeef. Meng dan alle ingrediënten in een pan en vul deze met water totdat de uien net onder staan. Kook dit voor 1 uur of totdat de uien gaar zijn. Eventueel nog wat suiker toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967