Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Acar Brambang - atjar ui

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Acar Brambang
atjar ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr. tomaten
3 uien
3 teentjes knoflook
1 takje basilicum
4 eetl. olie

bahan-bahan saus:
ingrediënten:
950 gr zilveruitjes
100 gr rozijnen
250 ml azijn
125 ml. olie
3 eetl. suiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de uien grof en de sjalotten fijn. Verhit een wok/wadjan en kook de ingrediënten voor de saus voor 30 minuten. Wrijf de ingrediënten daarna door een zeef. Meng dan alle ingrediënten in een pan en vul deze met water totdat de uien net onder staan. Kook dit voor 1 uur of totdat de uien gaar zijn. Eventueel nog wat suiker toevoegen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935135