1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Buncis
atjar van sperziebonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr sperziebonen / kouseband
3 cengkeh (kruidnagels)
4 zwarte pepperkorrels
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
125 ml water
1 eetl palmsuiker
2 theel zout
125 ml azijn

Cara membuat:
bereiding:
Maak de sperziebonen schoon en zet deze rechtop in een pot. Voeg de kruidnagels, de sambal en de pepperkorrels toe. Verhit in een pan het water en voeg de suiker, het zout en de azijn toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen en giet het vervolgens over de sperziebonen. Sluit de pot af en laat dit minimaal 3 dagen staan voordat het gebruikt wordt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452