Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Acar Buncis - atjar van sperziebonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Buncis
atjar van sperziebonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr sperziebonen / kouseband
3 cengkeh (kruidnagels)
4 zwarte pepperkorrels
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
125 ml water
1 eetl palmsuiker
2 theel zout
125 ml azijn

Cara membuat:
bereiding:
Maak de sperziebonen schoon en zet deze rechtop in een pot. Voeg de kruidnagels, de sambal en de pepperkorrels toe. Verhit in een pan het water en voeg de suiker, het zout en de azijn toe en laat dit zachtjes 10 minuten sudderen en giet het vervolgens over de sperziebonen. Sluit de pot af en laat dit minimaal 3 dagen staan voordat het gebruikt wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906490