Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar campur - atjar tjampoer - Zoetzuur van groenten

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Acar campur - atjar tjampoer
Zoetzuur van groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr wortelen
1 komkommer
100 gr rebung (bamboescheuten)
150 gr kouseband
7 rawits,
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. olie
2 eetl. witte azijn
500 ml water
3 eetl. suiker
zout

haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
4 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de wortelen, de reboeng en de komkommer julliene. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm en halveer de rawits in de lengte.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook alles zachtjes voor 15 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 321 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024224