Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Acar campur - atjar tjampoer - Zoetzuur van groenten

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Acar campur - atjar tjampoer
Zoetzuur van groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr wortelen
1 komkommer
100 gr rebung (bamboescheuten)
150 gr kouseband
7 rawits,
1 serehstengel, gekneusd
2 eetl. olie
2 eetl. witte azijn
500 ml water
3 eetl. suiker
zout

haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
4 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de wortelen, de reboeng en de komkommer julliene. Snijd de kouseband in stukjes van 3 cm en halveer de rawits in de lengte.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en kook alles zachtjes voor 15 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 306 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906111