1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Besengeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kip
1 serehstengel (citroengras) gekneusd
500 ml kokosmelk
2 theel gula jawa
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode Lomboks (Spaanse pepers)
1 theel trassi
3 kemiri noten
2 theel kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar
1 theel laos
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in grove stukken en meng dit met zout naar smaak. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe goudbruin. De kip toevoegen en dit even kort bakken. Dan de kokosmelk, de sereh en de gula jawa toevoegen en het vlees 20 minuten stoven totdat het gaar is.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566