Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Besengeh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Besengeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. kip
1 serehstengel (citroengras) gekneusd
500 ml kokosmelk
2 theel gula jawa
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
5 teentjes knoflook
2 rode Lomboks (Spaanse pepers)
1 theel trassi
3 kemiri noten
2 theel kunyit (kurkuma)
1 theel ketumbar
1 theel laos
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in grove stukken en meng dit met zout naar smaak. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe goudbruin. De kip toevoegen en dit even kort bakken. Dan de kokosmelk, de sereh en de gula jawa toevoegen en het vlees 20 minuten stoven totdat het gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433115