Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Berbumbu - geroosterde vuurwerk kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Berbumbu
geroosterde vuurwerk kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
250 ml santen asli
500 ml santen cair
2 sereh/citroengras
2 jeruk purut blaadjes
3 eetl kecap manis
1 thel zout
1 theel palm suiker
7 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
15 gedroogde chillies
11 teen tjes knoflook
1 theel peper
1 theel ketumbar
3 cm laos
5 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
week eerst de chillies in water en laat uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng 3 eetl olie met de kecap.
Verhit in een pan de rest van de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en meng. Dan de santen cair toevoegen en kook de kip halfgaar. Dan de santen asli toevoegen en kook de kip gaar en totdat de saus is ingedikt.
Schep de kip uit de pan en meng dit met het kecapmengsel. Rooster de kip daarna langzaam bruin boven een houtskoolvuurtje.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912057