Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Berbumbu
geroosterde vuurwerk kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 drumsticks
250 ml santen asli
500 ml santen cair
2 sereh/citroengras
2 jeruk purut blaadjes
3 eetl kecap manis
1 thel zout
1 theel palm suiker
7 eetl olie
water

Haluskan:
bumbu:
10 rode lomboks
15 gedroogde chillies
11 teen tjes knoflook
1 theel peper
1 theel ketumbar
3 cm laos
5 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
week eerst de chillies in water en laat uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng 3 eetl olie met de kecap.
Verhit in een pan de rest van de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en meng. Dan de santen cair toevoegen en kook de kip halfgaar. Dan de santen asli toevoegen en kook de kip gaar en totdat de saus is ingedikt.
Schep de kip uit de pan en meng dit met het kecapmengsel. Rooster de kip daarna langzaam bruin boven een houtskoolvuurtje.

who is online

We hebben 229 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657