logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur reboeng
 
Bahan-bahan:
benodigdheden:
300 gr reboeng (bamboescheuten)
350 gr rundvlees
2 eetl olie
500 ml water

haluskan;
boemboe:
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
3 kemirinoten
1/4 theel trassi
2 cm laos
1 theel ketumbar
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de bamboescheuten in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dan het water met het vlees toe. Het geheel 30 minuten stoven totdat het vlees gaar is en vervolgens de bamboescheuten toevoegen. Het geheel nog 10 minuten laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 181 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160617