Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayur pucuk singkong tumbuk - gekookte cassavebladeren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur pucuk singkong tumbuk
gekookte cassavebladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes jonge cassavebladeren
200 gr terong pipit (kleine lichtgroene aubergines)
1 serehstengel, gekneusd
150 ml dunne kokosmelk (santen cair)
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 salam blad
zout naar smaak

haluskan:
boemboe:
4 kemirinootjes
2 theel, ketumbar
2 theel, witte peper
4 sjalotjes,
2 teentje knoflook
1 cm gember (jahe/djahé)
1 cm kunyit (kurkuma)
1 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Hak de cassavebladeren met de aubergine fijn. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en meng dit met de boemboe, het cassavemengsel, de sereh, het zout en de salam en laat dit 5 minuten koken. Dan de dikke kokosmelk toevoegen en dit nog 15 minuten laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411131