Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayur Pokcoy Bakso Ikan - pokcoy met visballetjes in bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Pokcoy Bakso Ikan
pokcoy met visballetjes in bouillon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 bakso ikan / visballetjes
10 rijststro champignons
1 eetl boter
5 teentjes knoflook
2 eetl oestersaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1500 ml kippenbouillon (zie recept)
8 pokcoy

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bakso en de champignons in plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de pokcoy in stukken.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de bakso, de champignons, de oestersaus, de peper en het zout toe en meng goed.
Voeg dan de bouillon toe en breng aan de kook. Dan de pokcoy toevoegen en kook het verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411224