zoeken
Recente reacties

9 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Oseng Mercon Ati Ampela - pittige kip
- Kari Buncis - gestoofde kouseband in een romige kokosmelksaus
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
- Ayan Sumari - kip met broccoli en paddestoelen
- Ayam Bumbu Rujak - Kip in roedjakkruiden
- Ikan Nanas
- Tab Wan Phed - salade van kippenlevertjes
- Singgang Sumpu - typisch kip uit West Sumatra
- Ayam Bakar Brebes - geroosterde kip uit Brebes
- Orek Tempe - gekruide gebakken tempe
Ayam Goreng Bumbu Ketumbar - met koriander gekruide gebakken kip


Ayam Goreng Bumbu Ketumbar
met koriander gekruide gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippendijen
2 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 eetl asemwater
300 ml santen
olie
Haluskan:
bumbu:
2 cm laos
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met de kip en de salam. Verhit in een pan de kokosmelk samen met alle ingrediënten en kook zachtjes de kip gaar en totdat het vocht is verdampt. Verhit in een pan de olie en bak de kip goudbruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.