banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Beef Sinigang - vlees en groente in tamarinde saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Beef Sinigang
vlees en groente in tamarinde saus
Ingrediënten:
1000 ml water
500 gr rundvlees
4 kleine tomaten
4 rode lomboks
2 sjalotten
2 eetl asem
250 ml water
3 aardappelen
200 gr kouseband
500 gr kangkung (waterspinazie of anders 250 gr spinazie)
1 eetl patis of nam pla (vissaus)
zwarte peper naar smaak

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de tomaten in plakjes, de aardappelen in blokjes, de sjalotten fijn en de kouseband in stukjes. Was de kangkung en pluk de blaadjes van de stengels. Meng de asem met het water Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de tomaten, de lomboks, de sjalotten, het asemwater en laat het geheel 25 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de aardappelen toe en laat het geheel nog 25 minuten zachtjes sudderen. Vervolgens de kouseband en de kangkung stengels toevoegen samen met de vissaus en de pepper en dit alles nog 3 minuten sudderen. Als laatste de kangkung blaadjes toevoegen en het geheel nog 3 minuten laten sudderen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39046195