Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Beef Sinigang - vlees en groente in tamarinde saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Beef Sinigang
vlees en groente in tamarinde saus
Ingrediënten:
1000 ml water
500 gr rundvlees
4 kleine tomaten
4 rode lomboks
2 sjalotten
2 eetl asem
250 ml water
3 aardappelen
200 gr kouseband
500 gr kangkung (waterspinazie of anders 250 gr spinazie)
1 eetl patis of nam pla (vissaus)
zwarte peper naar smaak

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes, de tomaten in plakjes, de aardappelen in blokjes, de sjalotten fijn en de kouseband in stukjes. Was de kangkung en pluk de blaadjes van de stengels. Meng de asem met het water Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de tomaten, de lomboks, de sjalotten, het asemwater en laat het geheel 25 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de aardappelen toe en laat het geheel nog 25 minuten zachtjes sudderen. Vervolgens de kouseband en de kangkung stengels toevoegen samen met de vissaus en de pepper en dit alles nog 3 minuten sudderen. Als laatste de kangkung blaadjes toevoegen en het geheel nog 3 minuten laten sudderen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 369 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108141