banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bihun Goreng Ayam
gebakken mihoen/mihun met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr bihun/mihun/mihoen
1 eetl kecap manis
50 gr kip
5 bakso sapi, kleine gehaktballetjes
2 stengels caisim/choisam/paksoy
50 gr tauge
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 lente-ui
50 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ebi, geweekt en geroosterd
2 kemiri noten

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
1 omelet van 2 eieren
krupuk

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip zeer fijn en de bakso in dunne plakjes. Snijd de coisam en de lente-ui in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week de mijun in heet water en laat daarna uitlekken.Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de kip en de bakso toe en bak deze gaar. Dan de caisim en de tauge toevoegen en bak dit zacht.
Dan de bouillon toevoegen en meng alles goed en bak het geheel vrijwel droog. Dan de mihun, het zout en de peper toevoegen en bak het geheel gaar. Schep dan de lente-ui er door en garneer het met de bawang goreng, omelet reepjes en krupuk.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36621007