1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Rica
rood gebakken zeer pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippendijen
1/2 eetl citroensap
1 theel zout
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 rode lomboks
7 rode rawits
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
2 cm jahe
1 tomaat
1/2 theel trassi

Cara mebuat:
bereiding:
Marineer de kip met het zout en het citroensap voor tenminste 30 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan het water al roerend langzaam toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt. Rooster daarna de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en bedruip de kip regelmatig met de saus.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905