Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Ayam Bakar Rica - rood gebakken zeer pittige kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bakar Rica
rood gebakken zeer pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippendijen
1/2 eetl citroensap
1 theel zout
100 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
13 rode lomboks
7 rode rawits
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 eetl zout
1 theel palmsuiker
2 cm jahe
1 tomaat
1/2 theel trassi

Cara mebuat:
bereiding:
Marineer de kip met het zout en het citroensap voor tenminste 30 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze rondom bruin. Dan het water al roerend langzaam toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt. Rooster daarna de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en bedruip de kip regelmatig met de saus.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420609