1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Semur
gekruide gegrilde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kippendijen
4 sjalotjes
2 kruidnagels
3 cm kaneel
2 salam blaadjes
1 stuk foelie
1 tomaat
4 eetl kecap manis
1 theel zout
300 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
1 cm jahe
1/4 theel jinten
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes en de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kruidnagel, kaneel, de salam en de foelie voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze voor 3 minuten. Dan de tomaat toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de kecap, het zout en het water toe en kook het geheel zachtjes totdat de kip gaar is.
Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje goudbruin.
 

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894119