banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ayam Bakar Solo - gegrilde kip uit Solo
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Solo 
gegrilde kip uit Solo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip / 8 drumsticks
4 eetl kecap manis
4 salam blaadjes
800 ml kokoswater
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
7 teentjes knoflook
5 cm jahe
6 cm laos
2 sereh stengels
6 kemiri noten
2 theel ketumbar
2 cm kunyit
1/2 theel peper
1/4 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken of gebruik drumsticks. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu en de salam voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak deze 2 minuten mee. Dan de kecap en het kokoswater toevoegen en breng aan de kook. Dan afgesloten zachtjes laten sudderen totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt. 
Rooster de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559614