banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kambalu - Taro verpakt in kokosblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambalu
Taro verpakt in kokosblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kg taro
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl. zout
2 sjalotten
5 olie (kokos)
kokosbladeren
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Schil de knollen en rasp of snijd ze fijn. Meng dit vervolgens met de dunne kokosmelk en het zout en kneed het tot een homogene massa. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten goudbruin. Laat het in de wok/wadjan afkoelen en meng de dikke kokosmelk er vervolgens doorheen. Meng deze massa vervolgens met het taromengsel.
Vorm van de kokosbladeren bakjes en vul deze met het mengsel. Sluit de bakjes af met een kokosblad en ze dit van met de prikkers. Kook de gevulde bakjes in 1 uur gaar in water.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 337 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565496