banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Kambalu - Taro verpakt in kokosblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambalu
Taro verpakt in kokosblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kg taro
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl. zout
2 sjalotten
5 olie (kokos)
kokosbladeren
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Schil de knollen en rasp of snijd ze fijn. Meng dit vervolgens met de dunne kokosmelk en het zout en kneed het tot een homogene massa. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten goudbruin. Laat het in de wok/wadjan afkoelen en meng de dikke kokosmelk er vervolgens doorheen. Meng deze massa vervolgens met het taromengsel.
Vorm van de kokosbladeren bakjes en vul deze met het mengsel. Sluit de bakjes af met een kokosblad en ze dit van met de prikkers. Kook de gevulde bakjes in 1 uur gaar in water.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 293 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38491476