1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecel Ayam
Geroosterde kip in kokosmelk
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
3 eetl. asem
5 eetl. water
zout naar smaak
3 eetl. olie
3 salam blad
2 theel, gula jawa (palmsuiker)
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm kencur
6 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asme met het water en snijd de kip in stukken. Marineer de kip voor tenminste 30 minuten met het asemwater. Rooster vervolgens de stukken kip boven een houtskoolvuurtje voor 6 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de suiker, de salam en de kokosmelk toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen. Vervolgens de kip en het zout toevoegen en het geheel nog 15 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387796