1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecel Ayam
Geroosterde kip in kokosmelk
bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
3 eetl. asem
5 eetl. water
zout naar smaak
3 eetl. olie
3 salam blad
2 theel, gula jawa (palmsuiker)
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinoten
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 cm kencur
6 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asme met het water en snijd de kip in stukken. Marineer de kip voor tenminste 30 minuten met het asemwater. Rooster vervolgens de stukken kip boven een houtskoolvuurtje voor 6 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de suiker, de salam en de kokosmelk toevoegen en het geheel 10 minuten laten sudderen. Vervolgens de kip en het zout toevoegen en het geheel nog 15 minuten laten sudderen totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is geworden.

who is online

We hebben 24 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051