1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecel ayam
Geroosterde kip in kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
3 eetl. asem
5 eetl. water
zout naar smaak
3 eetl. olie
4 salamblaadjes
2 theel, gula jawa (palmsuiker)
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3,5 cm kencur
5,5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Meng de asem met het water en het zout. Snijd de kip in stukken en marineer de kip met de asem voor tenminste 30 minuten
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rooster de stukken kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje halfgaar.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 4 minuten. Voeg dan de suiker, de kokosmelk en de salamblaadjes toe en laat dit zachtjes 10 minuten stoven. Voeg dan de kip toe en laat het nog sudderen totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382139