Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Pecel pitik - pecel van kip en kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pecel pitik
pecel van kip en kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kipfilet
1 eetl asemwater
1 theel zout
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 kemirie noten, geroosterd
 
Bahan-bahan Urap:
ingrediënten urap:
200 gr geraspte kokos
1 theel citroensap
 
Haluskan urap:
bumbu urap:
2 rode lomboks
5 kemiri
1 theel trassi
1 cm kencur
1 theel palmsuiker
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kipfilet met het asemwater, het zout en de bumbu en laat dit voor tenminste 20 minuten staan. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd deze in stukjes.
Wrijf of maal de bumbu van de urap grof. Stoom de kokos gaar en meng hierdoor de bumbu en het limoensap. Schep dan de kip erdoor en serveer met rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420325