1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecel pitik
pecel van kip en kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kipfilet
1 eetl asemwater
1 theel zout
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 kemirie noten, geroosterd
 
Bahan-bahan Urap:
ingrediënten urap:
200 gr geraspte kokos
1 theel citroensap
 
Haluskan urap:
bumbu urap:
2 rode lomboks
5 kemiri
1 theel trassi
1 cm kencur
1 theel palmsuiker
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kipfilet met het asemwater, het zout en de bumbu en laat dit voor tenminste 20 minuten staan. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd deze in stukjes.
Wrijf of maal de bumbu van de urap grof. Stoom de kokos gaar en meng hierdoor de bumbu en het limoensap. Schep dan de kip erdoor en serveer met rijst.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382139