banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pecel pitik - pecel van kip en kokos
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecel pitik
pecel van kip en kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kipfilet
1 eetl asemwater
1 theel zout
olie
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode sjalotjes
5 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 kemirie noten, geroosterd
 
Bahan-bahan Urap:
ingrediënten urap:
200 gr geraspte kokos
1 theel citroensap
 
Haluskan urap:
bumbu urap:
2 rode lomboks
5 kemiri
1 theel trassi
1 cm kencur
1 theel palmsuiker
1 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kipfilet met het asemwater, het zout en de bumbu en laat dit voor tenminste 20 minuten staan. Verhit in een pan de olie en bak het vlees bruin en gaar. Schep het vlees uit de pan en snijd deze in stukjes.
Wrijf of maal de bumbu van de urap grof. Stoom de kokos gaar en meng hierdoor de bumbu en het limoensap. Schep dan de kip erdoor en serveer met rijst.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592113