1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecil Ayam
reepjes kip in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 jerut purut blaadjes
3 eetl water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirienoten
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel kencur
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtjes in 45 minuten gaar. Haal het vlees van de botten en snijd deze in reepjes of pluk het vlees los. Snijd de jerupt purut blaadje ragfijn en meng dit met het water en keneed dit totdat het water voldoende gekleurd is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de sjalotten, de knoflook. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk, het gekleurde water en het boemboemengsel aan toe en laat dit geheel zachtjes sudderen totdat de suas wat gebonden en ingedikt is.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758