Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Pecil Ayam 3 - reepjes kip in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pecil Ayam
reepjes kip in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 jerut purut blaadjes
3 eetl water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirienoten
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel kencur
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtjes in 45 minuten gaar. Haal het vlees van de botten en snijd deze in reepjes of pluk het vlees los. Snijd de jerupt purut blaadje ragfijn en meng dit met het water en keneed dit totdat het water voldoende gekleurd is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de sjalotten, de knoflook. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk, het gekleurde water en het boemboemengsel aan toe en laat dit geheel zachtjes sudderen totdat de suas wat gebonden en ingedikt is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 174 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436067