Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Pecil Ayam
reepjes kip in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 jerut purut blaadjes
3 eetl water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirienoten
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel kencur
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtjes in 45 minuten gaar. Haal het vlees van de botten en snijd deze in reepjes of pluk het vlees los. Snijd de jerupt purut blaadje ragfijn en meng dit met het water en keneed dit totdat het water voldoende gekleurd is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de sjalotten, de knoflook. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk, het gekleurde water en het boemboemengsel aan toe en laat dit geheel zachtjes sudderen totdat de suas wat gebonden en ingedikt is.

who is online

We hebben 215 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657