banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Pecil Ayam 3 - reepjes kip in saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecil Ayam
reepjes kip in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 jerut purut blaadjes
3 eetl water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirienoten
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel kencur
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtjes in 45 minuten gaar. Haal het vlees van de botten en snijd deze in reepjes of pluk het vlees los. Snijd de jerupt purut blaadje ragfijn en meng dit met het water en keneed dit totdat het water voldoende gekleurd is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de sjalotten, de knoflook. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk, het gekleurde water en het boemboemengsel aan toe en laat dit geheel zachtjes sudderen totdat de suas wat gebonden en ingedikt is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38239362