1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pecil Ayam
reepjes kip in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kleine kip
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 jerut purut blaadjes
3 eetl water

Haluskan:
boemboe:
6 kemirienoten
1 theel trassi
1 theel zout
1/2 theel kencur
1 serehstengel

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtjes in 45 minuten gaar. Haal het vlees van de botten en snijd deze in reepjes of pluk het vlees los. Snijd de jerupt purut blaadje ragfijn en meng dit met het water en keneed dit totdat het water voldoende gekleurd is. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de sjalotten, de knoflook. Verhit een wok/wadjan en voeg de kokosmelk, het gekleurde water en het boemboemengsel aan toe en laat dit geheel zachtjes sudderen totdat de suas wat gebonden en ingedikt is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34422648