Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Pelepah Manuk - gekruide in kokosmelk gestoofde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pelepah Manuk
gekruide in kokosmelk gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel zout
1 theel palmsuiker
500 ml kokosmelk
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
5 kemiri noten
1 theel trassi
4 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip open en druk deze daarna plat. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje bruin. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de kip toe en meng alles goed. Dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kip gaar is en de saus in ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 279 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916585