logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Pad Kueng Niey Gay
Gebakken kippenlevertjes


Ingrediënten:
50 gr kippenlevertjes
100 gr spinazie
5 teentjes knoflook
1 theel peper
3 eetl kecap asin
1 theel zout
½ theel palmsuiker
2 eetl oestersaus
3 eetl olie
300 ml water

Bereiding:
Verhit in een pan het water met het zout en kook daarin de levertjes voor 3 minuten. Schep de levertjes eruit en laat deze uitlekken. Wrijf de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de lever met de peper voor 5 minuten. Snijd de spinazie in 4 cm lange stukken en voeg dit toe. Dan de kecap, de oestersaus en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel kort en gaar.


Add comment

Submit

who is online

We have 116 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180459