Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Pad Kueng Niey Gay - Gebakken kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pad Kueng Niey Gay
Gebakken kippenlevertjes


Ingrediënten:
50 gr kippenlevertjes
100 gr spinazie
5 teentjes knoflook
1 theel peper
3 eetl kecap asin
1 theel zout
½ theel palmsuiker
2 eetl oestersaus
3 eetl olie
300 ml water

Bereiding:
Verhit in een pan het water met het zout en kook daarin de levertjes voor 3 minuten. Schep de levertjes eruit en laat deze uitlekken. Wrijf de knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en bak de lever met de peper voor 5 minuten. Snijd de spinazie in 4 cm lange stukken en voeg dit toe. Dan de kecap, de oestersaus en de palmsuiker toevoegen en bak het geheel kort en gaar.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103