Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Pad Mu Grop Tua Gnaw - Knapperig varkensvlees met tauge

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Pad Mu Grop Tua Gnaw
Knapperig varkensvlees met tauge


Ingredienten:
150 gr tauge
75 gr speklapjes
5 teentjes knoflook
1/4 theel witte peper
2 eetl vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
1 theel suiker
2 eetl olie
2 eetl water
olie voor frituren
water voor koken

Bereiding:
Kook eerst het speklapje voor 5 minuten in water. Dep het droog. Verhit in een pan olie en bak het knapperig. Snijd het daarna in stukjes.
Snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en de overige ingredienten en bak het voor 30 seconden en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411284