banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pad Ped Mu - gebakken varkensvlees met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pad Ped Mu
gebakken varkensvlees met groenten

Ingrediënten:
500 gr speklappen / vet varkensvlees
500 gr kouseband/sperziebonen
1/2 groene paprika
1/2 rode paprika
3 eetl rode curry pasta (zie recept)
3 eetl nam pla (vissaus)
1 eetl nam prik pao (zie recept)
5 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
4 rode rawits
1 theel zwarte peper

Bereiding;

snijd het vlees in kleine stukjes. Snijd de kouseband in stukjes van 1 cm. Snijd de paprikas, de knoflook en de rawits fijn.
Verhit een wok en voeg het vlees toe en bak dit bruin en bak het vet krokant. Voeg dan de curry pasta toe en meng dit goed. Dan de nam pla, de nam prik pao, de knoflook, de palmsuiker, de rawits en de peper toevoegen en dit 2 minuten bakken. Dan de paprika en de kouseband toevoegen en dit 1 minuut bakken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 491 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40300516