zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Acar Ikan Kuning - vis in zure saus
- Lentho - balletjes van rode bonen
- Malbi daging sapi - rundvlees in een kruidige saus
- Hui Guo Rou
- Kaeng neua penang - curry met rundvlees
- Kari Terong - gestoofde aubergine in kokosmelk
- Bubur sagu - sago pap
- Sai Oua - vleesballen
- Khai Yad Sai - gevulde omelette
- Daing Na Bangus - gebakken vis
Pad Puk Bong Jeen - varkensvlees met kangkung


Pad Puk Bong Jeen
varkensvlees met kangkung
ingrediënten:
100 gr kangkung
200 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1/4 theel witte peper
1 eetl olie
1 eetl kecap asin
1 eetl oester saus
1 theel Taow Jieuw (soya bonen pasta)
1 theel palmsuiker
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de kangkung in stukjes van 4 cm. Verhit in een wok de olie en bak het vlees 1 minuut. Voeg dan de knoflook en de overige ingrediënten toe en bak dit kort en totdat de groente gaar is geworden, maar knapperig blijft.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.