Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad Puk Bong Jeen - varkensvlees met kangkung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Pad Puk Bong Jeen
varkensvlees met kangkung


ingrediënten:
100 gr kangkung
200 gr varkensvlees
3 teentjes knoflook
1/4 theel witte peper
1 eetl olie
1 eetl kecap asin
1 eetl oester saus
1 theel Taow Jieuw (soya bonen pasta)
1 theel palmsuiker

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de kangkung in stukjes van 4 cm. Verhit in een wok de olie en bak het vlees 1 minuut. Voeg dan de knoflook en de overige ingrediënten toe en bak dit kort en totdat de groente gaar is geworden, maar knapperig blijft.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251644