banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sambal Goreng Daging Peteh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Daging Peteh

Bahan-bahan:
Ingredienten:
250 gr. rundvlees
2 theel gula jawa
3 sjalotten
2 salamblaadjes
5 tenen knoflook
1 eetl asem
1 theel. trassi
15 rawits
1/2 theel. laos
100 ml kippenbouillon (zie recept)
3 eetl. olie
20 gr. kokoscremé
10 petehbonen

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in reepjes. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de asem, de trassi, de rawits en de laos fijn tot een boemboe (pasta) Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de petehbonen en de gula jawa toe en nog 1 minuut doorbakken.
Dan het vlees toevoegen en 5 minuten laten bakken. Vervolgens de salamblaadjes en de bouillon toevoegen en de massa 15 minuten zachtjes laten stoven.
Vervolgens de kokoscremé geraspt toevegen en alles laten stoven totdat de olie bovenkomt drijven en de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40300423